Delicii Vânătorești
dedicare și prospețime la cel mai înalt nivel
Compania noastră este dedicată producției de mezeluri de înaltă calitate, realizate exclusiv din carne de vânat.
Cu o tradiție în domeniu și un angajament ferm față de respectarea proceselor tradiționale, noi oferim o gamă variată de produse care îmbină gustul puternic și autentic al cărnii de vânat cu tehnici moderne de prelucrare.

Îți oferim produse din carne de vânat proaspete, de calitate înaltă
De la salamuri uscate până la pateuri și cârnaț, pentru producția lor noi folosim carne de mistreț, cerb, căprioară și rață, toate fiind afumate la rece cu fum din lemn de esență tare care asigură produselor conservabilitate și le conferă o aromă deosebită.
Produsele nu conțin gluten și lactoză
Fără E-uri, potențiatori de aromă și coloranți artificiali
Valoare nutrițională de excepție
Produsele din vânat, sărace în colesterol, fără hormoni și potențiatori de creștere
- Fără organisme modificate genetic. Nu conțin gluten și lactoză. Fără E-uri, potențiatori de gust (glutamați) și coloranți artificiali.
- Pentru obţinerea a 100 g de produs se utilizează 140 g carne
Procesul de maturare

Maturate în spatii speciale într-o perioada de 7-10 saptamani calităţile, aromele se combină, structura si aspectul exterior căpătând formă finală şi foarte atractivă pentru consumatori.

La salamurile crud uscate cat si la specialitatile din carne de cerb, caprioara sau mistret aplicăm afumarea rece cu fum din lemn de esenţă tare, care asigură produselor conservabilitate si le confera o aromă deosebită.